Kategorija proizvoda
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Zamahni krevet eksplozije mašina

Zamah krevet eksplozije mašina ima multi ugao zamah krevet, potpuno jasno automatsko, kontinuirano, prašine čišćenje. Kontinuirano kroz zamah krevet hitac pucnjavu na čišćenje mašina je automatska, kontinuirani, dus

Features

Zamah krevet eksplozije mašina ima multi ugao zamah krevet, potpuno jasno automatsko, kontinuirano, prašine čišćenje.

Kontinuirano kroz zamah krevet hitac pucnjavu na čišćenje mašina je automatska, kontinuirani, prašine da peskarenje oprema za čišćenje, sa visok stepen fleksibilnosti, može da odgovori na menja zahteve za proizvodnju, može brzo da se prilagodi efikasnost proizvodnje i tehnologije i tržišta potražnje promene za obradu. Proizvodni proces automatizacije, da se osigura efikasno, nizak trošak operacije i poboljšati radnu atmosferu. U poređenju sa drugi pucanj pucnjavu na mašinu i svoje napredne prirode:

Automatizovan proces proizvodnje, znatno povećanje proizvodnje doslednosti

Shvatiti kontinuirani prenos workpiece, nema posredničku materijalne oblasti i kompaktan struktura, male površine

Raznesite čišćenje proces lako integrisati u automatska linija za proizvodnju, smanjiti operativne troškove

Skoro nema Ručna operacija potrebno je da se poboljša radno okruženje i eliminiše rizik od operatera.

QBC zamahni krevet serije Shotblast čišćenja mašine:

QBC serija fotografija zamah krevet tip rastura mašina je uvođenje disamatic naprednu tehnologiju, istraživanje i razvoj hitac, odmah ih raznesi mašinu u kombinaciji sa naše firme skoro dvadeset godina iskustva u proizvodnji je pokretanje nove eksplozije čišćenje opreme. Za veliki broj malih mi je san, falsifikovanje, za varenje eksplozije čišćenje ostaIo. Ispupčena konkavni površine od projektila pokrivenost > 95%, može da ispuni uslove različitih materijala, odmah ih raznesi proces. Dva workpiece poliranje glave modeli čišćenjem 1500 kilograma workpiece, tri poliranje glave modeli mogu biti čišćenjem 2500 kg komada; Automatska kontrola PLC, potpuno jasno neprekidne proizvodne operacije. I u poređenju sa proizvodnjom velikih, stabilan je čelični tradicionalni Gmaz hitac pucnjavu na mašinu i љkiljenje i Roler Peskarenje, nisko neuspeh stopa; da biste ažurirali najnovijim proizvodom.

Tehničke karakteristike QBC multi ugao zamahni krevet, odmah ih raznesi mašina serije:

Oprema nosi uređaj za gornji otvor multi ugao zamah kreveta, oko svoje uzdužne ose kao 120 stepeni zamahni napred-nazad. Multi ugao oblik obezbeđuje da je kasting stabilan promet. Pogodak, odmah ih raznesi uređaj je raspoređeni na vrhu kastinga, da biste bili sigurni da je za izbacivanje protok eksplozije mogu sve direktne akcije je bačena na kasting. Kada se nalazite u istovar, multi ugao pretvara krevet za otvaranje, opereљ kasting istovarili da vibrira korito, a zatim automatski prenosi nazad na rampu pozicija da prihvati trošak. Čišćenje mašine za Shotblast serija ima sledeće prednosti:

1 struktura krevet zamah, prevazići kartici horizontalne bubanj i čelične Gmaz hitac, odmah ih raznesi mašina prekidanjem veze.

2-Hidraulični automatski utovar i istovar prenošenje vibracija se može izvršiti u isto vreme, siguran i pouzdan, visoko produktivnost.

3. jedinstveni multi ugao krevet trupovi, mogu da se workpiece na zamahu krevet stalno snima, o raznim kompleksnu strukturu mešoviti kastinga srediti za izbacivanje.

4 krevet je napravljen od Mn13, koji je napravljen od nema magnetnih naprasita otpornog materijala, kao i servis život je 5-8 godina.

5. naprava mogu ne samo povremene operacije, da se odnosi čist u srednjim i malim grupne obrade; zbog svoje jedinstvene strukture, mogu lako integrisati u neprekidnu liniju za proizvodnju.

6 konfiguraciju puls filtera bočice ili torbu tip prašina kolekcionar, prašina emisija je manje od nacionalni standard.


Hot Tags: Zamahni krevet eksplozije mašina, Kina, proizvođača, dobavljača, fabrika, najnoviji, visoko kvalitetne proizvode
Srodni proizvodi
E-mail to us
Kategorija proizvoda
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MAŠINU INC.