Kategorija proizvoda
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Zamahni krevet automatska mašina

Automatska mašina za krevet zamah je uvođenje disamatic naprednu tehnologiju, istraživanje i razvoj hitac, odmah ih raznesi mašinu u kombinaciji sa naše firme skoro dvadeset godina iskustva u nemaš

Features

Automatska mašina za krevet zamah je uvođenje disamatic naprednu tehnologiju, istraživanje i razvoj hitac, odmah ih raznesi mašinu u kombinaciji sa naše firme skoro dvadeset godina iskustva u proizvodnji je pokretanje nove eksplozije čišćenje opreme. Za veliki broj malih mi je san, falsifikovanje, za varenje eksplozije čišćenje ostaIo. Ispupčena konkavni površine od projektila pokrivenost > 95%, može da ispuni uslove različitih materijala, odmah ih raznesi proces. Dva workpiece poliranje glave modeli čišćenjem 1500 kilograma workpiece, tri poliranje glave modeli mogu biti čišćenjem 2500 kg komada; Automatska kontrola PLC, potpuno jasno neprekidne proizvodne operacije. I u poređenju sa proizvodnjom velikih, stabilan je čelični tradicionalni Gmaz hitac pucnjavu na mašinu i љkiljenje i Roler Peskarenje, nisko neuspeh stopa; da biste ažurirali najnovijim proizvodom.

Oprema nosi uređaj za gornji otvor multi ugao zamah kreveta, oko svoje uzdužne ose kao 120 stepeni zamahni napred-nazad. Multi ugao oblik obezbeđuje da je kasting stabilan promet. Pogodak, odmah ih raznesi uređaj je raspoređeni na vrhu kastinga, da biste bili sigurni da je za izbacivanje protok eksplozije mogu sve direktne akcije je bačena na kasting. Kada se nalazite u istovar, multi ugao pretvara krevet za otvaranje, opereљ kasting istovarili da vibrira korito, a zatim automatski prenosi nazad na rampu pozicija da prihvati trošak. Čišćenje mašine za Shotblast serija ima sledeće prednosti:

1 struktura krevet zamah, prevazići kartici horizontalne bubanj i čelične Gmaz hitac, odmah ih raznesi mašina prekidanjem veze.

2-Hidraulični automatski utovar i istovar prenošenje vibracija se može izvršiti u isto vreme, siguran i pouzdan, visoko produktivnost.

3. jedinstveni multi ugao krevet trupovi, mogu da se workpiece na zamahu krevet stalno snima, o raznim kompleksnu strukturu mešoviti kastinga srediti za izbacivanje.

5. naprava mogu ne samo povremene operacije, da se odnosi čist u srednjim i malim grupne obrade; zbog svoje jedinstvene strukture, mogu lako integrisati u neprekidnu liniju za proizvodnju.

Tehničke karakteristike

Soba otvaranje veličina (širina * visina) mm 1000 x 300

Maksimalno čišćenje komad dužina (mm) 1000-10000

Maksimalna strukturni element (širina x visina) mm 800 x 250

Rollgang dužina (m) 8

Snaga (kw) 2.2

Kotaи razmak (mm) 600

Broj () 4 injekciju pucnjavu na mašinu

Ukupan iznos od eksplozija (kg/min) 4 x 180

Ukupna snaga turbine (kw) 30

Uznesenje 45t/h

Prah uklanjanje ventilator snaga (kw) 7.5

Vazduh volumen (m3/h) 9900

Broj Filterski (8)


Hot Tags: Zamahni krevet automatska mašina, Kina, proizvođača, dobavljača, fabrika, najnoviji, visoko kvalitetne proizvode
Srodni proizvodi
E-mail to us
Kategorija proizvoda
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MAŠINU INC.