Kategorija proizvoda
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Proleće, jačanja mašina

Mašina za jačanje proleće zasniva se na original oprema samostalno je razvio novi tip opreme, koriste za jačanje čišćenje svih vrsta otvora, proleće artefakata kao što su posebne opreme

Features

Mašina za jačanje proleće zasniva se na original oprema samostalno je razvio novi tip opreme, koriste za jačanje čišćenje svih vrsta otvora, proleće artefakata kao što su specijalne opreme. Putem jačanja eksplozije čišćenje, možete ne samo ukloni rdju na površini su workpiece i necistoca kao što ulje, takođe možete eliminisati unutrašnje rezidualni stres u workpiece i poboljša umor snage, upoznaj Almen vrednost, grubi numeričke i čvrstoću, sprečava koroziju prelom i artefakte i na kraju postigao cilj da poboljša kvalitet workpiece površinske i unutrašnje.

Nam proleće ojačati mašina:

Mašina ojačati proleće pogodan je za čišćenje površina čelika proleća, uklonite vagu i zavariti oloљ, to pokazati metalna boja, povećati svoj odnos površina i Veld oloљ, to pokazuju metalna boja, povećati svoj odnos površina i tako doprinijeti bojenja i premaza.

U vezi izvora ojačati mašina:

Mašina za jačanje proleće će izbaci abrazivni medij/čelik snimaka na metalnu površinu konvejer ispod sile vazduh pritiska. Nakon Peskarenje, metalne površine će se pojaviti uniformu sjaj, koji će poboljšati kvalitet slike preliv.

Aplikacija proleća ojačati mašina:

Mašina za jačanje proleće je dizajniran za veliki, srednji i mali veličine na proleće.

Mašina ojačati proleće je poseban površinski mašina za čišćenje, koristi se za sve vrste opruga i koji nisu standardni mašina, treba nam poseban dizajn i manufacute prema prolećnu.


Hot Tags: proleće učvrsti mašinu, Kina, proizvođača, dobavljača, fabrika, najnoviji, visoko kvalitetne proizvode
Srodni proizvodi
E-mail to us
Kategorija proizvoda
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MAŠINU INC.