Kategorija proizvoda
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Gume i čelika pojas Tumblast mašina

Gume i čelika pojas Tumblast mašina

GN serija prevrnuti eksplozije mašina je u širokoj upotrebi u mala i srednja veličina mi je san otkovaka, stampings, i opruga površinskog čišćenja, pucao peening, blesavim i vibracioni dovršenja. Ova vrsta mašina je naročito pogodan za pogodak od male uloge koje učitani u rasutom stanju.

Features

Osnovni podaci

Model NO.:GN serijeOdmah ih raznesi aplikacije: pogodak
Gorivo: benzin / gorivoTip: kuku tip Abrator
Cistoca cistoca: srednjaAutomatizacija: automatsko
Za certifikaciju: CEFunkcija: nije toksična
Stanje: novoPrilagodio: prilagođen
Zaštitni znak: KNNJOOBoja: prilagođeni
Specifikacija: 9001: 2008Poreklo: Qingdao, Kina

GN serijaPokorni eksplozije mašina je u širokoj upotrebi u mala i srednja veličina mi je san otkovaka, stampings, i opruga površinskog čišćenja, pucao peening, blesavim i vibracioni dovršenja. Ova vrsta mašina je naročito pogodan za pogodak od male uloge koje učitani u rasutom stanju.

Specijalne anti-naprasita gumeni pojas raspoređeni kao kolevku prima djelove kako tretirati i sa svojim kretanjem ih održava u stalnom akrobaciju.

Figure su pogođena mlaz generisao turbinu je naporan, i promenom neprekidno pozicija, koje primaju krhotinu, odmah ih raznesi tretman izuzetno jednoobrazno na sve površine.


Hot Tags: gume i čelika pojas tumblast mašinom, Kina proizvođači, dobavljači, fabrika, najnoviji, visoko kvalitetne proizvode
Srodni proizvodi
E-mail to us
Kategorija proizvoda
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MAŠINU INC.