Kategorija proizvoda
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Robot hvataljku

Robot hvataljku

DM robot eksplozije machineApplication DM robot eksplozije mašina je dizajniran da automatski očisti motor cilindar, cilindrični zaklon, usisna grana, menjaи i druge teško biti čisto na probe, može se koristiti

Features

DM robot eksplozije mašina


Aplikacija

DM robot eksplozije mašina je dizajniran da automatski očisti motor cilindrični, cilindar zaklon, usisna grana, menjaи i druge teško biti čist mi je san, može da se koristi u skladu sa hangar eksplozije mašinu, jedan za sirovu čišćenje drugu za detaljno čišćenje tako da izvrši najbolju opremu efikasnosti i kvaliteta eksplozije, smanjite vreme eksplozije, ostvari na kasting čiste automatizam.


Pokretanje režima

DM robot eksplozije mašina razvrstane su po jednu stanicu i dupli stanice, kad mi je u San ući u mašine utovar oblast da mašina počinje punu automatizam eksplozije. Za dvostruki stanice, robot Kleme na kasting a onda zaokret od 180 stepeni ° onda kastinga dostigne područje eksplozije, livenje rotiranja automatski duž ose centru za robota, i perem je na probe prema postavljenom programu. Onda Okrenite suprotno od 180°, stavi na opereљ mi je san nazad na oblast utovar, počinje novi casting čišćenje ciklus.


Funkcija opreme

Ukrcavanje i iskrcavanje u potpunosti automatski kontrolisane

Robot nema potrebe za posebnu podesite, možete spojiti razne dimenzije i oblik na probe i ih.

Visok nivo dizajna, rasporeda za uštedu prostora

U skladu sa sva vozila da postignu punu automatizam.

Najbolju energiju i upucao upotreba, smanjiti gubitak

Programabilni dizajn robota da ostvari detaljne čišćenje na posebna mesta.


Visoka efikasnost i preciznost volana eksplozije

Eksplozija točak je poznat za njegov visokog kvaliteta i korišćenje maksimum energije, ima visoku fleksibilnost, volan možete rotirati na drugom pravcu, svoj zahtev može produžiti do max razreda. Pogodak volumen se mogu prilagoditi na panelu operacija. Hitac su mehanički pred-ubrzava onda dosledno protok dopremana volan eksplozije, ovim putem osigurava najbolji motor disk se energiju preopterećenosti. Visoko nose delove materijala osigurava dug vek volan eksplozije, koji unikatni dizajn delove lako i ponudi da se zameni.

Hot Tags: Robota hvataljku mašina za pucnjavu na pucanj, mašina za pucnjavu na pucanj Kine, odmah ih raznesi proizvođača mašina za hitac, eksplozija snabdevač mašina za hitac, pucnjavu na fabrika mašina za hitac, najnoviji, visoko kvalitetne proizvode
Srodni proizvodi
E-mail to us
Kategorija proizvoda
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MAŠINU INC.