Kategorija proizvoda
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Indirektni Rail eksplozije mašine

Aplikacija od indirektnih troškova mašina za Rail eksplozije: indirektni troškovi mašine za Rail eksplozija se uglavnom koristi da očistiš i ojačati površine čeličnih strukturnih segmenata, kasting delova, delove legura aluminijuma i drugih sp

Features

Aplikacija od indirektnih troškova Rail eksplozije mašina:

Indirektni Rail eksplozije mašine se uglavnom koristi da očistiš i ojačati površine čeličnih strukturnih segmenata, kasting delova, delove legura aluminijuma i drugih rezervnih delova.

Horog udarac, odmah ih raznesi mašina je u širokoj upotrebi u falsifikovanju industrije, kovanja mašineriju, gvožđa i čeličane.

Horog udarac, odmah ih raznesi mašina je velika faca, odmah ih raznesi oprema za čišćenje, uglavnom od strane sobe pogodak eksplozije ciscenje, pogodak, odmah ih raznesi mašina skupštini, dizanju mašina, znak za razdvajanje, pogodak, odmah ih raznesi električni sistem mašina i drugih pribor.

Ovaj hangar indirektnih troškova Rail eksplozije mašine je vrsta visoko odgovaranju hitac pucnjavu na mašinu koja nije rupa.

Velike unutrašnje čišćenje prostora, sažete strukturu i naučne dizajn. Možete biti dizajniran i proizveden prema nalogu.

Nema posebnih zahteva za workpiece strukturu. Može se koristiti za različite vrste konvejer.

U širokoj upotrebi u čišćenje i jačanje delovi, lomljivo ili oboda u obliku delova, srednjim ili veliku ulogu, umre gips, pesak uklanjanje spoljne dovršenja.

Mogu biti opremljeni u sklopu obrade reda.

Indirektni Rail eksplozije Machiness je standardni model udarac pucnjavu na mašinu, njen rad prečnika cilindar 900 i 1300 mm, visina od 1300 3500 mm. standardne modele sa baca u first7 meseci, maksimalno opterećenje kapacitet od 10, 000 kg, i efikasnost proizvodnje od ovog snimka, odmah ih raznesi mašina je visok, fleksibilnost raspon je povelika i idealan je za čišćenje i jačanje opreme , i lako upravlja, workpiece za obradu jednostavno učitati mašinu, pritisnite dugme "start", a nakon vrlo kratkog perioda vremena (usually7 minuta), da biste dovršili proces čitav čišćenja, uklanjanja svih prašine i ostataka kuglice, uglavnom može primeniti na različite površinske veliki mi je san, otkovaka, zavarene delove, Termička obrada, uključujući krhka i oblikovani konvejer. Pogodan je za morfogenezi, srednje i male količine na probe i otkovaka i za varenje delova površinski čišćenje ili jačanje, posebno za thinwalled izduћen diraj površinski čišćenje ili jačanje prikladnije. To je sposoban u prvobitno stanje čelične površine da nametne jak udar, uklonite površinski rdju i zavarivanje slag i oksida završi i stoga nabavite na određene uniformu metalni sjaj površinu za uklanjanje stresa i poboljšanje kvaliteta i završi korozije čeličnih performansi.

.5T180KG 700 * 1200MM 0 * 2
7.5 KG * 223KW900 * 1600MM 1 .0T240KG * 2
11.0 KG * 236KW.0T240KG 1000 * 1850MM 1 * 2
11.0 KG * 239KWDizajniran i proizveden u skladu sa workpiece size2.0T-20.0TAccording da specifikacije dizajna upucao razumnom artifactsShot veličine prema količini energije i pomoжno komponente

Režim
Veličina čišćenja komadMaks. Visina dizanjaUkupno, odmah ih raznesi kapacitetaUkupna snaga
Q376D/S
KTHG-6
Q3710D/S
KTHG-10
QG3710D/S
KTHG-10F
Q3720/30/50/80
KTHG-20/30/50
Hot Tags: Eksplozija indirektnih troškova rail maљine, Kina proizvođači, dobavljači, fabrika, najnoviji, visoko kvalitetne proizvode
Srodni proizvodi
E-mail to us
Kategorija proizvoda
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MAŠINU INC.