Kategorija proizvoda
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Fleksibilni Roler eksplozije mašina

Fleksibilni Roler eksplozije mogu iz je na probe odstranjivanje pesak i jezgara, zgodno za kovanje i livenje za pogodak, odmah ih raznesi tretman, pomešane površinske. Pogodak, odmah ih raznesi mašina iz pluta

Features

Fleksibilni Roler eksplozije mogu iz je na probe odstranjivanje pesak i jezgara, zgodno za kovanje i livenje za pogodak, odmah ih raznesi tretman, pomešane površinske. Upucao miniranje mašina iz pluta produktivnost, stalno visok stepen hitac, odmah ih raznesi tretman efikasnost. Operacija i multi ugao groove da osigura livenje meko roll, uverite se da je upotreba čelika pucao optimizaciju energije. Pucanj kroz zgrade i crkve opreme lako u kombinaciji sa postojeće proizvodne linije.

Raspored hitac, odmah ih raznesi komora telo i pogodak, odmah ih raznesi mašina bili nakon kompjutersku simulaciju od 3D dinamičke za izbacivanje je utvrdio da je to Omogući protok projektila bacio dostupan precizne pokrića na površini od workpiece, projektil takođe bacila da se workpiece od površine workpiece u svim pravcima.

Serija modela je da koristite velike brzine rotacije motor. Niza projektila bacili ka unutrašnjosti na bubanj kontinuirano everted workpiece za čišćenje workpiece. Koristi se u svim vrstama kasting, otkovaka. Pečaćenje segmenti, prolecni pesak čišćenje, derusting, descaling i površinski PolicyAgent. Posebno za tanki zidovima i 1,6 odbacila rad mogu da izbegnem smanjenje štete modeli ove serije ima napredan dizajn, razumnu strukturu, niskom potrošnjom energije, visoku efikasnost, lako za instalaciju i održavanje.

Oprema nosi uređaj za gornji otvor multi ugao zamah kreveta, oko svoje uzdužne ose kao 120 stepeni zamahni napred-nazad. Multi ugao oblik obezbeđuje da je kasting stabilan promet. Pogodak, odmah ih raznesi uređaj je raspoređeni na vrhu kastinga, da biste bili sigurni da je za izbacivanje protok eksplozije mogu sve direktne akcije je bačena na kasting. Kada se nalazite u istovar, multi ugao pretvara krevet za otvaranje, opereљ kasting istovarili da vibrira korito, a zatim automatski prenosi nazad na rampu pozicija da prihvati trošak. Čišćenje mašine za Shotblast serija ima sledeće prednosti:

1 struktura krevet zamah, prevazići kartici horizontalne bubanj i čelične Gmaz hitac, odmah ih raznesi mašina prekidanjem veze.

2-Hidraulični automatski utovar i istovar prenošenje vibracija se može izvršiti u isto vreme, siguran i pouzdan, visoko produktivnost.

3. jedinstveni multi ugao krevet trupovi, mogu da se workpiece na zamahu krevet stalno snima, o raznim kompleksnu strukturu mešoviti kastinga srediti za izbacivanje.

5. naprava mogu ne samo povremene operacije, da se odnosi čist u srednjim i malim grupne obrade; zbog svoje jedinstvene strukture, mogu lako integrisati u neprekidnu liniju za proizvodnju.

Tehničke karakteristike

Soba otvaranje veličina (širina * visina) mm 1000 x 300

Maksimalno čišćenje komad dužina (mm) 1000-10000

Maksimalna strukturni element (širina x visina) mm 800 x 250

Rollgang dužina (m) 8

Snaga (kw) 2.2

Kotaи razmak (mm) 600

Broj () 4 injekciju pucnjavu na mašinu

Ukupan iznos od eksplozija (kg/min) 4 x 180

Ukupna snaga turbine (kw) 30

Uznesenje 45t/h

Prah uklanjanje ventilator snaga (kw) 7.5

Vazduh volumen (m3/h) 9900

Broj Filterski (8)


Hot Tags: fleksibilni Roler eksplozije mašina, Kina proizvođači, dobavljači, fabrika, najnoviji, visoko kvalitetne proizvode
Srodni proizvodi
E-mail to us
Kategorija proizvoda
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MAŠINU INC.