Kategorija proizvoda
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Flatcar kroz tip mašine

Flatcar kroz tip mašine se uglavnom koristi za čišćenje i jačanje velikog obima čelične konstrukcije zgrade i pozvao na površinu i pogodniji za super veliki, jako dugo i super h

Features

Flatcar kroz tip mašine se uglavnom koristi za čišćenje i jačanje velikog obima čelične konstrukcije zgrade i pozvao na površinu i pogodnije za super velike, jako dugo i jako teške debljine površinskog derusting i površinski oksid čišćenje je koža, u širokoj upotrebi u kasting, falsifikovanje, mašinerija, gvožđa i čelika industrija.

U isto vreme, kroz strukturu, smanjenje vrata koja se otvaraju i zatvaramo, poboljša efikasnost proizvodnje, a posebno je pogodna za pipelining. Automobila FIAT od kompanije za proizvodnju, podeljeni u gipsu i sebe vozio dva režima kretanja, maksimalno opterećenje do 300 tona

Q76 niz Flatcar kroz mašina sa kragnom prema korisniku zahteve dizajn pogodak odmah ih raznesi workpiece proizvodnje čišćenja opreme, može da se koristi za veliki mi je san, otkovaka i eksplozije čišćenje i jačanje struktura, da biste uklonili workpiece površine i unutrašnje šupljine lepljivi pesak, koroziju, skala, blato, pokazuje boju metalne površine u workpiece. Istovremeno, možete eliminisati unutrašnje stres, poboljšati anti umor performanse i površina snagu, povećati prianjanje boje slike od na workpiece i na kraju poboljšati workpiece površinski i da unutrašnja kvaliteta.

Ova mašina ima sledeće karakteristike: Ova mašina ima sledeće karakteristike: raspored komore eksplozije i miniranje mašina kroz kompjuter u 3D dinamičke simulacije nakon određivanja projektila centrifugalne pokretnog zakrivljena propeleri visoke miniranje brzina američki pan državne kompanije tehnologijom, možete značajno poboljšati čišćenje efikasnost, zadovoljavajući pospremi kvalitet odvajanje uređaj pomoću najnapredniji zavesa ekran vrsta pilula slag znak za razdvajanje , možete značajno poboljšati rastavu efekat auto tela je razuman, stabilan i pouzdan, dobro zaptivanje efekat, kompanija ima dugogodišnje prakse pokazalo dobre svrhe, izdržljivi, kompanija seriju dizajn ideje, upotreba automatskog sigurnosnog zaštitu, napredni Swiss + GF + tehnologiju izrade, da ih naprave mašine sa naprednim struktura, razuman dizajn, pouzdan operacija, veliki radni učinak

Aplikacija opseg hitac, odmah ih raznesi mašina

ArtiklaJedinicaQ765CQ7610CQ7620CQ7630C
Veličina workpiecemmΦ2000 * 1000Φ2500 * 1500 * 280Φ4000 * 3000 * 700Φ4000 * 2000
Učitavanje od flatcarKg5000100002000030000
Upucao blastig kapacitetaKg/min2 * 2503 * 2504 * 2505 * 250
PritisakMPA0.5-0.60.5-0.60.5-0.60.5-0.6
Komprimovani vazduh potrošnjeM3/min6,56,56,56,5
nosivošćut/h30456075
Količina odvojenot/h60456075
VentilacijaM3/h16000200002500030000
Napajanja (ne uključuje prašina kolekcionar)kW547291115

1 metalnih površina, čišćenje

Hitac, odmah ih raznesi opreme je se prvi put prijavila na livnice bacila čelika, čelik, liveni da uklonite površinski poštuje pesak i podesite razmeru skoro sve sivo liveni, rastezljivo Gvozdeni, ductile iron mi je san imati peskarenje gips tretman. To nije samo da biste uklonili površinski oksid kožu i pesak livenje, livenje kvaliteta inspekciju priprema postupak je neophodan i pre nego što je na primer, veliki Gasna turbina kućište mora biti strogo peskarenje čišćenje pre-destruktivno testiranje, da se osigura pouzdanost testiranje rezultata. Generalno livenje proizvodnje, peskarenje je otkrića površinski defekta mi je san poput potkoћni gasa rupu, slag rupu i peska, hladna izolacija, koža i druga neophodna tehnološka sredstva. Obojenih metala na probe, kao što su legure aluminijuma, bakarne legure, površina, čišćenje, pored uklanjanja kože, našao u površinskom manama mi je san, glavna svrha je da uklonite kasting pritisak da pogode miniranje Bur i ima instaliran površinski kvalitet Huang značenje, sveobuhvatan efekat.

U gvožđe i proizvodnje čelika u metalurškom, baca, odmah ih raznesi ili kiseline kiselim je da se osigura veliki broj gvožđa i čelika u visoku produktivnost i upotreba mehaničke ili hemijske kombinovane odstranjivanje tehnološki metod kože fosfora. Silikon čelični list, list od nerđajućeg čelika i drugih legura čelika tanjir, čija proizvodnja, u procesu hladnog rolling proces mora biti annealed za pucnjavu ili kiseline kiselim obradu, da se osigura hladnoću prevrnuo čeličnih površinski grubost i debljine preciznost.

2 jačanje metalne workpiece

Po teoriji moderne metalne snage, povećanje gustine metalne unutrašnje dislokacija je glavni pravac da biste poboljšali jačinu od metala. Praksa je dokazao da je pucanj je povećanje dislokacija strukture, efikasan proces. Ovaj metal mozete proci kroz PolicyAgent za transformaciju (kao što je martensiticka suzbijajući itd.) ili ostvariti transformaciju PolicyAgent zasnovan na daljem jačanju i zahtevima za workpiece, ali takođe ima veoma važan značaj. Avijacije, svemirske industrije, automobil, traktor rezervnih delova zahteve laka kategorija, ali sa pouzdanosti zahtevima sve više visoko, važan tehnološki mera je korist od bacanja hitac peening proces da biste poboljšali jačinu strukturne snage i umor.

Q76 Flatcar kroz tip mašine se koristi za čišćenje i jačanje površine čeličnih strukturnih segmenata i pisali na debljinu KONAK površinski derusting i površinski oksid čišćenje kože, na probe u širokoj upotrebi u kasting, falsifikovanje, mašinerija, gvožđa i čelika industrija.

Tehničke karakteristike: Q76 Flatcar kroz tip mašine oprema se koristi za čišćenje i jačanje površine čeličnih strukturnih segmenata i na probe, pisali na debljinu KONAK površinski derusting i površinski oksid čišćenje kože, u širokoj upotrebi u kasting, kovanja, mašinerija, gvožđa i čeličane.


Hot Tags: flatcar kroz tip mašina, Kina proizvođači, dobavljači, fabrika, najnoviji, visoko kvalitetne proizvode
Srodni proizvodi
E-mail to us
Kategorija proizvoda
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MAŠINU INC.