Kategorija proizvoda
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Ekološki eksplozije komora

Karakteristike automatsko pesak blastingSandblasting soba je podeljena na dve vrste automatsko i ručno, automatsko peskarenje sobu sada najnapredniji proizvodi sandblasting sobu. Njene glavne

Features

Karakteristike automatsko pesak kroz zgrade i crkve

Peskarenje soba je podeljena na dve vrste automatsko i ručno, automatsko peskarenje sobu sada najnapredniji proizvodi sandblasting sobu. Glavne karakteristike je saжa tip pesak usisne pod tehnologija, koristeći pneumatski prenoseći princip, upotreba avijaciju će pesak recikliranje materijala i onda kroz naftovod plafon se šalje znak za razdvajanje u pesak i prah za automatsko peska i odvajanje prašine, razvrstavanje korisno pesak materijal automatski pasti u domaćina peskarenje mašina (peskarenje pritisak tenk), u opticaju upotrebu; Razvrstavanje slomljena pesak materijal, koža, koža oksid, prašinu i druge neželjene krhotine će automatski uneti prašine kolektor prašine filter.

Automatsko pesak eksplozije stambenih način isporuke

Zbog automatskog sandblasting prostorija pomoću pneumatski prenošenje, nema potrebe da koristite u tradicionalnim mehanički pokretna traka: peskarenje sobu, puž, Grtalica dna blok, lanac i kofa tip podizanje aparata i druge tradicionalne rotirajućeg mašineriju, da biste izbegli u pesak materijalne transporta, nadogradnja proces od peska materijala, prah od transporta mašineriju, ležajevi, nose fenomen koji je generisao motor , da biste izbegli rad stalno odrћavanje. I instalaciju bez duboku jamu (čak i bez jame), da skratite period izgradnje, sačuvajte izgradnja koštati; i tradicionalni sobu za peskarenje generalno zahteva peskarenje atrioventricular telo veličinu u skladu sa ekshumacije duboku jamu 2.5-3.5 metara.

Upotreba automatskog sobu za peskarenje: automatsko peskarenje sobu obično se koriste za velike workpiece i ultra velike workpiece površinske, kao što: teške industrijske lokomotive, auto, auto, smesti, Montaža čeličnih okvira i veće dnevne potrepštine hardvera i tako dalje.

Recikliranje od 60mg/m3. Peskarenje sobu na levo i desno sa je elektriиni auto, to je zgodno za operator za Peskarenje, sobi za miniranje obložena otpornost na habanje, smanjenje buke od gume za oblaganje tanjir, dva kompleta filtera bubanj tip prašine kolektora za miniranje sobu ventilaciju i prašine uklanjanje, prašina sadržaj manji od skupa materijalne winnowing automatsko pilulu i skrining uređaj može biti prevelika ili premala , srednja razmrsim, pad na teren za recikliranje otpada za skladištenje Hoper je opremljen vibrira ekrana automatsko kuglica winnowing. Istovremeno pružaju zaštitu operatera uređaja, uključujući operativne osoblje zaštitnu kacigu, na sijamski pesak prsluci pucnjavu na rukavice, filtere i zdravog disanje, temperatura, maksimalna sigurnost operacija osoblje sigurnost i zdrava radno okruženje.

Punim kapacitetom sistema može se prilagoditi prema zahtevima klijenta. Na sistem može da rukuje tijelo je maksimalnu veličinu od 27000mm * 3200 mm, 4050 mm., površini tela. Telo površine je 3.2 ~ 6.3μm... Drugi. Površini tela. Vozilo. Vozilo. Može da ispuni uslove za proizvodnju dan. Prašina, buka i buka od peska miniranje okruženje ima vrlo veliki uticaj, kako bi se ispoštovao životne sredine, prašina emisija sistem mora da ispunjava zahteve GB16297-1996, buka je manja od 85dB (A) (Send eksplozija soba je bila izvan).

Pogodak eksplozije čišćenje komora je vrsta koja nije kontakt, manje metoda površinske koji ne zagađenja, koja se koristi u procesu površinske, koja je laka za rukovanje. To ima prednosti kao što lako koristiti, lak za upotrebu, lako se koristi, lak za upotrebu, lak za upotrebu, lak za upotrebu, lak za upotrebu, lako se koristi.


Hot Tags: ekološki eksplozije komorom, Kina proizvođači, dobavljači, fabrika, najnoviji, visoko kvalitetne proizvode
Srodni proizvodi
E-mail to us
Kategorija proizvoda
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MAŠINU INC.