Kategorija proizvoda
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Strast žica eksplozije mašina

Korišćenje i karakteristike mašine Ova mašina je najbolji posebne opreme koja se koristi za čišćenje žica štap, sve na videlo na skali pepeo na površini od žice i potiljaиnu sloj na

Features

Korišćenje i karakteristike mašine Ova mašina je najbolji posebne opreme koja se koristi za čišćenje žica štap, sve na videlo na skali pepeo na površini od žice i potiljaиnu sloj na rolovani celik kroz proces za miniranje.

Površinski descaling razreda od rdju čeličnih KONAK dostići nivo Sa2.5 nakon čišćenja i površinskog grubost nivo postignu Ra6.3 ~ 12.5μm. U poređenju sa kiselim tretman, to imaju karakteristike ekonomije, životne sredine i visoka efikasnost. Ovaj aparat koristi jedinstveni "okretna vrata + dupli pokretnog ose" da podnese teret žica štap, to postići dvostruki režim operacije, i značajno povećanje proizvodnih kapaciteta opreme.

Pokretnog otvor je napravljen od strane specijalna legura čelika, žice spremanje složene akciji "gore i dole + zamahni oko + napred i obrnuti rotacija" na slici, odmah ih raznesi procesa, kako bi se ostvario uticaj ovog temeljni. Zbog sporazuma razuman eksplozije točak, unutrašnje i spoljašnje površinama raznih žica štap može biti efikasno udarac od strane projektila zrak.

Naprava je kontrolisanoj preko PLC, m. vizuelni nadzor, i to je praktičan i pouzdan rad.

Oprema ime: dupli-stanice žice rod mašina za pucnjavu na pucanj radi na principu pucanj kroz zgrade i crkve Accroding s funkcijom klipnjača žica, naprava je usvojila ThyssenKrupp tehnologiju, šest direktne-tip eksplozije točak je instalirajte na zadnju stranu površini dijelovi tijela komore i mašinu izbaciti projektil koji th espeed je 80m/s i upucao eksplozije žica štap.

Naprava je takođe ispuniti uslov efikasan automatsko pogodak pucnjavu na accroding da na sisteme za razdvajanje biti u obliku velike čvrstoće pojas lift, pužni transporter horizontalno prenošenje projektila, dve faze duga vlakna poliestera filtera kertridž prah sistem za prečišćavanje (inercija + kertridž), automatsko + ručni m. elektro kontrolni sistem.


Hot Tags: strast žica eksplozije mašina, Kina proizvođači, dobavljači, fabrika, najnoviji, visoko kvalitetne proizvode
Srodni proizvodi
E-mail to us
Kategorija proizvoda
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MAŠINU INC.